Share

Widgets

Follower

Nurul & Azwan (video)

Nurul & Azwan from Lambpose on Vimeo.

Ini video pengantin yang saya makeup pada 26&27 mei lepas n kebetulan plak videographer dia kawan lama saya hehe.. Rasa best je tgk video ni.. Siapa berminat bleh la hire lambpose.. :)

Salam Ramadhan 2012

Assalamualaikum wbt.


Saya ingin mengucapkan selamat berpuasa pada seluruh umat islam di dunia! Harap semua sihat-sihat selalu.

Saya tahu saya dah lama tak update blog ni dan terus terang akui saya memang sibuk. Dulu saya memang free during weekday sebab kerja dari rumah saja tapi sekarang dah kerja full time jadi saya terpaksa tolak. Antara sebabnya kerja di pejabat saya memerlukan saya hadir hujung minggu. Apa-apa pun saya tetap update job saya di facebook. Sila hubungi saya jika berminat, manalah tahu tarikh tersebut saya available. :)

Take care!

21 Apr 2012 Makeup for Zue Hashim (dinner)

Makeup utk Zue n friend

Dhila (Makeup Dinner) 31 Mac 2012


Photo credit to Sam Husin

Photo credit to Sam Husin

Photo credit to Sam Husin

Photo credit to Sam Husin

Photo credit to Sam Husin

Photo credit to Sam Husin

Photo credit to Sam Husin (Saya sgt selekeh!)

Teruja baca komen kawan2 dhila ni

Beauty Photoshoot (4th Mac 2012)

Thanks to Hafiz Besi Berani & Amy A.B SerambiAnggun for the wardrobe.

https://www.facebook.com/lirikancahaya

https://www.facebook.com/lirikancahaya


https://www.facebook.com/lirikancahaya
https://www.facebook.com/lirikancahaya

Model: Leila Photog: Hakmal Rabah (Lirikan Cahaya photography)

Model: Donna Photographer: Leila Studio

Model: Donna Photographer: Leila Studio



Photoshoot Muslimah 25 Feb 2012

Photographer: Incik Baha



Photographer: Incik Baha
Photographer: Sham Cool

Photographer: Sham Cool

Gambar-gambar semasa sesi kelas makeup personal

Alhamdulillah. Kelas makeup personal kerjasama Sutera Nan Sehelai Bridal pada 11hb Feb & 12hb Feb 2012 berjalan dengan lancar. Student semua bagus-bagus. Tak banyak gambar yang boleh saya letakkan disini demi menghormati student yang bertudung (sesi praktikal mereka membuka tudung). :)







Photoshoot II for HAFIZ BESI BERANI

Thanks to Hafiz Besi Berani

Kelas Makeup Personal

Nida (Nikah) 28 Jan 2012

Terima kasih kepada Butik Sutera Nan Sehelai yang sudi hire saya.
Menutup bulu kening dengan teknik gam bulu mata.

Farah 15 Jan 2012

Bulan Julai tahun lepas, Farah pernah buat trial dengan saya dan dialah customer saya yang pertama. Booking saya untuk majlis nikah dan sanding. Terima kasih kerana berpuas hati dengan khidmat saya. :)



Private event - Photoshoot Pengantin (14012012)

Terima kasih pada photographer, mua, model dan lain lain yang terlibat! Suka bekerjasama dgn mereka!

Model: Za Nabhan
Photographer: Incik Baha
Wardrobe: Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Za Nabhan
Photographer: Incik Baha
Wardrobe: Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Za Nabhan
Photographer: Norman Fotograf
Wardrobe:
Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Za Nabhan
Photographer: Abam Mizie
Wardrobe: Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Za Nabhan & Taufik FieyDa
Photographer: Norman Fotograf
Wardrobe:
Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Za Nabhan
Photographer: Abam Mizie
Wardrobe: Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Za Nabhan & Taufik FieyDa
Photographer: Norman Fotograf
Wardrobe:
Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana
Model: Darling Elizz & Faiz Arshad
Photographer: Azuddin Ahmad Zin
Wardrobe:
Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Darling Elizz
Photographer: Husni Kick
Wardrobe: Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Darling Elizz & Faiz Arshad
Photographer: Azuddin Ahmad Zin
Wardrobe:
Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Darling Elizz & Faiz Arshad
Photographer: Abam Mizie
Wardrobe:
Sutera Nan Sehelai Bridal
Makeup by Ana Azhana

Model: Hamidah Binti Risman
Photographer: Incik Baha
Makeup by Ana Azhana
Wardrobe: Sutera Nan Sehelai Bridal

Model: Hamidah Binti Risman
Photographer: Incik Baha
Makeup by Ana Azhana
Wardrobe: Sutera Nan Sehelai Bridal

BTS

BTS



Photoshoot for HBB (5 Jan 2012)

Akhirnya dapat juga bekerjasama. Thanks Hafiz Besi Berani.

Cda - Bertunang (1 Jan 2012)

Thanks sri dan bib yang telah recommend saya pada Cda ni. Antara client pembuka tirai 2012.
Harap Cik Cda berpuas hati. :)


Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up