Share

Widgets

Follower

Bridal Theme with Reddishlicious (31/12/11)




Photographer: Haris Fazuli

Behind the scene

MUAs n models






Photog: Sallehudin Ahmad

hanny before makeup





Yaya Hidayah (Bersanding) 24 Dis 2011

Thanks Butik Sutera Nan Sehelai sebab sudi hire saya lagi.. :)
Tak sabar nk tgk gambar dari official photographer beliau..


WOW! Photoshoot Project (18 Dis 2011)

Projek lama. Baru dapat permisi nak up. Projek oleh FestGraphy Photography & Trading. Model punya kulit yang cantik dan makeup ni tipis (1 layer) je. Hanya perlukan sedikit concealer di bahagian2 yang tertentu. :)

Thanks to Photographer: Zulhelmi

wardrobe: Dress sponsored by Glorious Splurged






Hidayah (Nikah)

Saya rasa puas makeup pengantin monolid kali ni.. :) Terima kasih pada Butik Sutera Nan Sehelai kerana memberi kepercayaan merias pengantinnya...
Gambar yg saya 'curi' di fb beliau. Rasanya gambar ni dia pada 2 thn lepas.



Mak pengantin yang peramah orangnya. Terima kasih byk. :)



Lydia (nikah)

Sebenarnya, rasa ralat sangat masa makeup kan lydia ni. Kalau boleh nak buat sehabis baik tapi ini saja yang termampu..Gambar selepas makeup pon tak banyak yg assistant saya snap since pengantin harus bergegas ke masjid.

Btw, lydia ni merupakan kawan kepada kawan saya, Cik Aneem COA dan juga husband beliau pun kenalan saya di FB.

Lepas upload gambar ni, terasa macam tengok diri sendiri je.. Hehe
 Jika ada yang berkenan dengan bunga tangan diatas (hasil dari kakak ipar saya), jgn segan-segan utk maklumkan pada saya ya....:)

Kapten Nim (Nikah) 9 Dis 2011

Pengantin ni sepupu Kak Niza yang merupakan ex officemate semasa di Shah Alam. Sepupu kedua yg saya makeupkan, sebelum ni saya mekapkan Ano. Kenangan lucu masa makeup pengantin ni.. saya dpt pakej demam batuk dan selesema. Saya beli mask utk elakkan berjangkit dgn pengantin tapi tak check pulak yang mask tu sebenarnya utk sangkut di telinga. Bila saya cuba nak ikat, getah mask tu putus pulak. Nampak sangat kalutnya orang demam ni. Bila mask berjaya dipakai, dengan lampu di kepala, dah serupa macam nak pergi berlombong pulak..Hehehe...

Gambar (sebelum) pengantin bersama mamanya.. yang di'curi' dari fb beliau..ampun.


Cantekkan bajunya.. agak2 kenal tak macam siapa :)

Yana - Dewan Seri Endon (Majlis Sanding)

Pengantin pesan "saya nak natural look, tak nak muka berubah sampai orang tak kenal tau.. " alhamdulillah.. dia suka mekap saya.. huhu.. Terima kasih pada butik sutera nan sehelai yang sudi hire saya dan tak lupa pada adik saya cik mimie yg sudi ganti saya utk majlis nikah dan berinai beliau. Good job everyone!
 
Majlis perkahwinan Puan Yana meriah dan gilang-gemilang! Dengan tari menari sewaktu raja sehari sedang bersantap... memang seronok! Rasa nak menari la kat situ. :)

Gambar adalah dari fotografer rasmi beliau: Ridzal Yusof



Before Makeup











Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up