Share

Widgets

Follower

Makeup for Miss Suzanna ♥

Makeup untuk beliau. Nak jadi bridesmaid haruslah cantik kan.. :)

'Curi' gambar dari FB beliau





Dinner function makeup for Sri

Thanks pada kawan saya, Bib sebab promot saya pada adik iparnya dan thanks pada Sri sebab memberi kepercayaan penuh merias wajah anda. Hehe..


Gambar di ambil dari Fb beliau







Colourful with Darleena (29 Okt 2011)

Terima kasih tak terhingga pada photographer, mua dan model yang terlibat. (The Scope Studio)


Darling Darleena


Hairstylist: Kak Zalina Yaakob (also a MUA)





BTS

BTS



Oh btw, watch this video as I'm enjoy working with them.. enjoice!~ :P -



PixelWarna with Three Gojesss Ladies from Syafiq Adnan on Vimeo.

Photoshoot for Glorious Splurged

Photoshoot wardrobe Glorious Splurged 
 Feel free to browse her blog!

Talent: Nurfatihah Akmal (Sebelum ni dah pernah makeup dia :))

Photog:
FENDI (FENDCAMERAWORK)

Photog:
FENDI (FENDCAMERAWORK)
Photog: 
MOHD ZULHILMI (FestGraphy Photography & Trading
Photog: 
MOHD ZULHILMI (FestGraphy Photography & Trading)


Photog: 
MOHD ZULHILMI (FestGraphy Photography & Trading)
Photog: ADAM NOAH (FotoFreaks Malaysia)


Photog: ADAM NOAH (FotoFreaks Malaysia)
Talent: Ayuuni Photog: ADAM NOAH (FotoFreaks Malaysia)

Photog: ADAM NOAH (FotoFreaks Malaysia)







Vyda Ngadimon ( 26 Okt 2011 )

Job last minute.. Pukul 3 petang dapat mesej dari taufiq suruh makeupkan talent dia. Nasib baik saya free. Thanks. :)

Model: Vyda Ngadimon
Dari kamera picisan saya
Photographer: Taufiq Aizuddin

Dari camera hp saya

Dari camera hp saya

Photographer: Taufiq Aizuddin

Photographer: Taufiq Aizuddin

Photographer: See Serak

Photographer: See Serak

Photographer: See Serak

Photographer: Taufiq Aizuddin

Sall & Jayla [22 Okt 2011]

Received a call from someone yang nak guna khidmat saya selepas dapat url blog ni yang saya tweet di facebook. Saya tanya dia guna nama apa dan dia kate nama Al-Jannah. Tengok2 mcm kenal saya kate dia satu sekolah dgn saya tapi sebenarnya bukan pun! hehe..Saya add dia (ke dia add saya?) disebabkan saya ingat dia ni kawan sekolah saya..Dia mmg satu sekolah dgn saya tapi kami bukan bersekolah sama-sama. Err.. tak paham? Form 4 saya masok vokasional dan dia pulak form 4 baru transfer ke sekolah selayang. Begitulah adanya cerita makeover kali ni hehe.. panjang lebar pulak ye.

This is Sall. Orang yang menelefon saya. hehe..
Jayla, partner Sall.

Sall meminta saya makeup mereka berdua utk photoshoot company mereka. Mereka berdua nak makeup ala magazine times tu. Meskipun saya kurang arif tapi yang penting saya mahukan customer saya nampak fresh di dalam gambar.



Jayla (selepas)

Sall (selepas)
Oh mesti hairan kenapa saya panggil entri ni teaser? Sebabnya gambar tak berapa clear. Bahana off flash dek risau mengganggu fotografer rasmi mereka maka kamera saya fokus objek (kaum lelaki) di belakang..Hmm..tak sabar tunggu hasil gambar dari photographer mereka ni. :)


Ok ni gambar dari official photographer mereka - Amir (Sang Pencinta Ratu)






Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up