Share

Widgets

Follower

Asma' Tuan Hassan [21 Ogos 2011]

Terima kasih pada yang organize, Nadiah Karim dan baju sponsor dari dubai
Also thanks to Nur Anis beri peluang. Dah lama nak jumpa dia at last jumpa jugak. Dapat pulak tips2 berguna yang membantu saya improve. Thanks to all talents & Photographers.. ^^

Asma

from my phone

photog: helmi burhanudin


Bersama si gadis cantek

Crew yang tinggal petang tu hehe


Sue (Yuen Ling) - Pre-Wedding [20 Ogos 2011]

Terima kasih kepada Ee & Bal (Pixiegraphy) sebab hired saya utk pre-wedding mereka ni... ♥ korang!


 


Sue & Terrence
Bal, Ee, Me [pinjam sue punya gown], Sue & Terence

Yay!

 More pics click here

Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Conceptual Photoshoot [14 Ogos 2011]

Director/Concept: Mohd Zulhilmi (FestGraphy Photography & Trading)
Talent: Mazzenie Shaary's, Fahmi ML
Co-Photographers: Razali Razak, Amirul Azhar, Adam Noah
Assistant: Akmal Hizzat Azizan
















She's very talented. :)

Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Alin - Outdoor photoshoot [6 Ogos 2011]

Brown smokey eyes makeup inspirasi kim kardashian tapi lupa nak amik gambar, dah nak balik, tgh start enjin baru teringat! Tu yg snap depan rumah...huhu harap maaf ya..Mungkin sebab puasa jadi lupa heee...

Sebelum




Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up