Share

Widgets

Follower

Farah - Trial Makeup [31 Julai 2011]

Cik Farah kita yang dah mmg semulajadi cantik.. :)
Dalam ni saya gunakan caramel utk shading.

Sebelum



Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Whoops Studio [30 julai 2011]

Saja nak cuba makeup dalam studio rasa mcm mana pulak.
Organized by Rahman Ayaks & Sha Iyka

 Nadyra Zulkifli. Dah apply foundation baru nak snap.:)




Mawar Qaseh Alaisyah (tak tahu nama sebenar dia)



Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Lisa - Bertunang [24 Julai 2011]

Mekap kali ni buat saya terharu sangat. Kawan baik lisa, Aizie yang sponsor utk bestfren dia. Semoga murah rezki selalu. Amin.


 Gambar sebelum lupa nak snap, so curik dari FB dia.


Dari kamera Aizie
Aizie & Lisa
 Nak menempel jua saya ni :)


Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Amaleena [23 Julai 2011]



Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Fifiy & Zee [10 Julai 2011]



Photographer: Rossi (4by6 pictures)


Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Za Nabhan - 9 Julai 2011

 Organizer: Bro Wan Zuraidi Wan Ismail
Za ni dah mmg cantek orangnya. Siap pakai lipbalm dan mascara siap2 dari rumah tapi dah siap foundation baru teringat nak snap gambar. Sigh. Pelupa betul. Nasib baik nampak cantek je walaupon pakai base je.












Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Izati - quick makeover [3 Julai 2011]


Ini adik ipar saya. Saja suka-suka nak cuba foundation dari stage. So far ok dengan kulit dia walaupon kulit dia jenis oily.




Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Ano - Resepsi [02 Julai 2011]




Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Annyss Makeup Function [01 Julai 2011]




Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up