Share

Widgets

Follower

Personal Makeup Class

Gambar ehsan: Nurul Azlina

Berdiri di tengah ialah Nurul Azlina MUA yang saya kenali di FB melalui Syafiq Adnan. Idola saya ni telah share tips2 di kelas Personal Makeup Class pada 30 Jan 2011. Dia pesan supaya praktis banyak-banyak. "Practice make perfect" :)

Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Intensive Makeup Class

Gambar ehsan dari: Izzie Debeauty

Gambar saya (dan model) di bengkel Intensive Makeup Class anjuran Izzie Debeauty pada 15hb Jan 2011. Tenaga pengajar pada hari tu ialah Cikgu Izy & Naida. Nak mahir kenalah pergi kelas untuk menambah ilmu. (Abaikan muka saya yg pucat sebab tak makeup itu hehehe..)

Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Entri Pengenalan


Gambar ehsan dari: Sentuhan Wan Eiza

Bengkel Make-Up Personal & Bridal anjuran Wannieta D'peterana. Duduk ditengah ialah Kak Wan (Sentuhan Wan Eiza), cikgu makeup kami dan disebelahnya, Kak Suzana (Sentuhan Suzana) ialah tenaga pengajar pada hari tu.

Ni gambar kami di bengkel makeup buat kali pertama pada 8hb Jan 2011 di Ampang. Azam tahun baru. Masa ni niat belajar makeup supaya boleh beli DSLR sebab suka dengan photography tapi sekarang dah betulkan semula niat tu. Mungkin kalau ada rezeki barulah boleh beli. Amin.

Oh ye, masa ni saya ajak kakak ipar join so bergandingan bersama-sama. Saya makeup dia, dia makeup saya. Tak sangka berdua menang hadiah saguhati untuk makeover hari tu. Semangat nak belajar dengan serius ok! Hehehe.. Sekarang dah ter'kemaruk' beli barang makeup hakikat sebenar saya bukannya kaki makeup. :)

Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up