Share

Widgets

Follower

Yana - Dewan Seri Endon (Majlis Sanding)

Pengantin pesan "saya nak natural look, tak nak muka berubah sampai orang tak kenal tau.. " alhamdulillah.. dia suka mekap saya.. huhu.. Terima kasih pada butik sutera nan sehelai yang sudi hire saya dan tak lupa pada adik saya cik mimie yg sudi ganti saya utk majlis nikah dan berinai beliau. Good job everyone!
 
Majlis perkahwinan Puan Yana meriah dan gilang-gemilang! Dengan tari menari sewaktu raja sehari sedang bersantap... memang seronok! Rasa nak menari la kat situ. :)

Gambar adalah dari fotografer rasmi beliau: Ridzal Yusof



Before Makeup











2 ulasan:

Wilayah Sepet Kuku berkata...

As salam,

Cantiklah, suka make up ni, kena dgn pengantin..awk buat hidung tu nampak sgt cantik...kita nak belajar mcm tu lah..hehe

Ana Azhana : Freelance Make-Up Artist berkata...

waalaikumsalam

Terima kasih awak. Sebenarnya kan awak, banyak tutorial di youtube ajar macam mana nak shading dan contour muka... saya tak tahu nak ajar macam mana sebb video cam tak ada.. hehehe.. insyaAllah satu hari nanti akan diusahakan ye

Catat Ulasan

Komen dan kritik dialu-alukan. Terima kasih.

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up