Share

Widgets

Follower

Lydia (nikah)

Sebenarnya, rasa ralat sangat masa makeup kan lydia ni. Kalau boleh nak buat sehabis baik tapi ini saja yang termampu..Gambar selepas makeup pon tak banyak yg assistant saya snap since pengantin harus bergegas ke masjid.

Btw, lydia ni merupakan kawan kepada kawan saya, Cik Aneem COA dan juga husband beliau pun kenalan saya di FB.

Lepas upload gambar ni, terasa macam tengok diri sendiri je.. Hehe
 Jika ada yang berkenan dengan bunga tangan diatas (hasil dari kakak ipar saya), jgn segan-segan utk maklumkan pada saya ya....:)

0 ulasan:

Catat Ulasan

Komen dan kritik dialu-alukan. Terima kasih.

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up