Share

Widgets

Follower

Sall & Jayla [22 Okt 2011]

Received a call from someone yang nak guna khidmat saya selepas dapat url blog ni yang saya tweet di facebook. Saya tanya dia guna nama apa dan dia kate nama Al-Jannah. Tengok2 mcm kenal saya kate dia satu sekolah dgn saya tapi sebenarnya bukan pun! hehe..Saya add dia (ke dia add saya?) disebabkan saya ingat dia ni kawan sekolah saya..Dia mmg satu sekolah dgn saya tapi kami bukan bersekolah sama-sama. Err.. tak paham? Form 4 saya masok vokasional dan dia pulak form 4 baru transfer ke sekolah selayang. Begitulah adanya cerita makeover kali ni hehe.. panjang lebar pulak ye.

This is Sall. Orang yang menelefon saya. hehe..
Jayla, partner Sall.

Sall meminta saya makeup mereka berdua utk photoshoot company mereka. Mereka berdua nak makeup ala magazine times tu. Meskipun saya kurang arif tapi yang penting saya mahukan customer saya nampak fresh di dalam gambar.



Jayla (selepas)

Sall (selepas)
Oh mesti hairan kenapa saya panggil entri ni teaser? Sebabnya gambar tak berapa clear. Bahana off flash dek risau mengganggu fotografer rasmi mereka maka kamera saya fokus objek (kaum lelaki) di belakang..Hmm..tak sabar tunggu hasil gambar dari photographer mereka ni. :)


Ok ni gambar dari official photographer mereka - Amir (Sang Pencinta Ratu)






4 ulasan:

Wilayah Sepet Kuku berkata...

As salam..

Suka! sangat kena make up awak utk acara photo mcm ni...cantik!..

Ana Azhana : Freelance Make-Up Artist berkata...

Waalaikumsalam..

Awak! thanks sebab suka.. ^_^

pieeya berkata...

caya la na mmg cantik .muka sal bila ko mekap bru aku perasan dia mmg aku kenal

Ana Azhana : Freelance Make-Up Artist berkata...

Ija: eh ko kenal ek? Huhuhu... Tq ija.. Semua org
Cantek.. Aku cuma enhance kan je

Catat Ulasan

Komen dan kritik dialu-alukan. Terima kasih.

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up