Share

Widgets

Follower

Praktikal @ RedGlow ( 23 April 2011 )

Ok smokey eyes tak jadi lagi... praktis praktis praktis lagi..

 Masa ni dalam kelas kami dapat tunjuk ajar dari cikgu mekap yang terpantas kerjanya, Cikgu Amy Ameera.. Dapat belajar macam mana nak mekapkan kening. Btw mangsa kali ni ialah Cik Einn.. hehe..

Kening kanan cikgu amy yg buat yg kiri x brp cantek tu.. saya lah yg buat huhu.. Seronok belajar tapi bila konsentret kt kening saje, byk benda yg tak jadi..Apa pon banggalah kening si Ein sgt cantek.. Btw, masa ni Iera dah berani mekap dpn cikgu sebab selama ni dia takleh mekap time cikgu perati heeee.

4 ulasan:

neki chan berkata...

why you said that smokey eyes not good?
i think that one is rock \m/

Ana Azhana : Freelance Make-Up Artist berkata...

@neki chan : smokey eyes shudnt look like that. We over do it. You can see dat the eyeshadow almost blend with eyebrow.. HuhhUhu

neki chan berkata...

uptss, sorry :|
i don't know much about makeup. hihihi :D

Ana Azhana : Freelance Make-Up Artist berkata...

@neki chan hihihi..its okay dear.. i also dont know much about makeup at the beginning.. thats why i go to makeup class hehe..

Catat Ulasan

Komen dan kritik dialu-alukan. Terima kasih.

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up