Share

Widgets

Follower

Personal Makeup Class

Gambar ehsan: Nurul Azlina

Berdiri di tengah ialah Nurul Azlina MUA yang saya kenali di FB melalui Syafiq Adnan. Idola saya ni telah share tips2 di kelas Personal Makeup Class pada 30 Jan 2011. Dia pesan supaya praktis banyak-banyak. "Practice make perfect" :)

Sebelum saya lupa, minta tolong klik iklan dibawah. :)

2 ulasan:

Nurul Mazni berkata...

bestlah akak dapat g kelas mekap.. maz jer tak dpt2 nak pergi lagi.. akak, kenapa butang follower akak tak der? kene g setting nie.. lagi satu kan, lagi best kalau akak tukar setting untuk komen ke pop up window. senang komen..cepat sket..n disable captcha nie.. :)

Ana Azhana : Freelance Make-Up Artist berkata...

Nurul Mazni: Akak pergi sebab nak belajar hehe maklumlah akak bukan pandai dalam solekan ni. Eh butang follower takde? akak letak bawah sekali. , akak tgh setting2 lagi ni.. maklumlah dah lama tinggalkan dunia blogging nih hehe.. kalau akak tak tau akak tanya maz ye? ^^

Catat Ulasan

Komen dan kritik dialu-alukan. Terima kasih.

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up