Share

Widgets

Follower

Asma' Tuan Hassan [21 Ogos 2011]

Terima kasih pada yang organize, Nadiah Karim dan baju sponsor dari dubai
Also thanks to Nur Anis beri peluang. Dah lama nak jumpa dia at last jumpa jugak. Dapat pulak tips2 berguna yang membantu saya improve. Thanks to all talents & Photographers.. ^^

Asma

from my phone

photog: helmi burhanudin


Bersama si gadis cantek

Crew yang tinggal petang tu hehe


4 ulasan:

Soul By NurAnis berkata...

teringat saat happy nie...
makeup anna shantek

Ana Azhana : Freelance Make-Up Artist berkata...

@Anis Anis! mestilah happy kan.. 1st kita jumpe ni setelah sekian lamaaaa kekeke.. mcm bercinta pulak... mekap ana biasa je anis.. nak bandingkan dengan anis jauh lagi perjalanan.. tapi thanks anis sebab sudi share ilmu. :)

Wilayah Sepet Kuku berkata...

As salam...

suka!..make up ana simple, nipis, tapi sgt cantik!..

teruskan usaha yea awak!..saya doa kan..

Ana Azhana : Freelance Make-Up Artist berkata...

@sepet kuku Waalaikumsalam! awak! terima kasih dtg sini tau. hihih.. mana awak tau mekap saya nipis hehehe.. terima kasih doakan utk saya tau

Catat Ulasan

Komen dan kritik dialu-alukan. Terima kasih.

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up