Share

Widgets

Follower

Nurul & Azwan (video)

Nurul & Azwan from Lambpose on Vimeo.

Ini video pengantin yang saya makeup pada 26&27 mei lepas n kebetulan plak videographer dia kawan lama saya hehe.. Rasa best je tgk video ni.. Siapa berminat bleh la hire lambpose.. :)

Salam Ramadhan 2012

Assalamualaikum wbt.


Saya ingin mengucapkan selamat berpuasa pada seluruh umat islam di dunia! Harap semua sihat-sihat selalu.

Saya tahu saya dah lama tak update blog ni dan terus terang akui saya memang sibuk. Dulu saya memang free during weekday sebab kerja dari rumah saja tapi sekarang dah kerja full time jadi saya terpaksa tolak. Antara sebabnya kerja di pejabat saya memerlukan saya hadir hujung minggu. Apa-apa pun saya tetap update job saya di facebook. Sila hubungi saya jika berminat, manalah tahu tarikh tersebut saya available. :)

Take care!

Ask me on formspring

Borang pertanyaan/tempahan

Nama
Pertanyaan/Tempahan mengenai:
Tarikh majlis
Lokasi Majlis
H/P no
Email
Pembayaran Telah Dibuat? Ya
Tidak
Tujuan Bayaran
Jumlah Bayaran (RM)

Jika Ya, sila email salinan pembayaran yang telah dibuat dan maklumkan kepada kami.
Lain-lain Pertanyaan


This form powered by Freedback

up